SWIMTRAINER ‘Classic’ úszóöv

babauszogumi300

Rendkívül fontos, hogy a megfelelő úszástechnika elsajátítása érdekében a gyermekben már csecsemő korában kialakuljon egy életre szóló pozitív kapcsolat a vízzel. Az augsburgi székhelyű FREDS SWIM ACADEMY GmbH által kifejlesztett SWIMTRAINER ’Classic’ úszóöv-család teljes biztonságot és sok örömet nyújt a vízben a gyermeknek, fejlődése minden szakaszában, amelyre szükség is van a biztató eredmények eléréséhez.

A 3-lépéses-úszásoktató-rendszer a gyermekek korától és fejlettségétől függően alkalmazható a fejlődés különböző szakaszában. A piros SWIMTRAINER ’Classic’ lehetővé teszi a kisbabák készségeinek korai, célzott fejlesztését. A csecsemők magukkal hozott béka-reflexét kihasználva a SWIMTRAINER ’Classic’ segítségével a babák már 3 hónapos kortól biztonságosan élvezhetik a vízi örömöket.

Nézd, úszok!

str-rot-2010I. A piros SWIMTRAINER ’Classic’-unk 3 hónapostól 4 éves korig a vízhez szoktatáshoz és a megfelelő lábmunka (békamozgás/békatempó) elsajátításához használjuk. Ezt a SWIMTRAINER ’Classic’-ot 6 – 18kg-ig terjedő súlyú babáknak és kisgyermekeknek tervezték, kifejezetten kezdőknek ajánlott.

 

str-orange-2010II. A narancssárga SWIMTRAINER ’Classic’ 2 – 6 éves korig kevésbé marad fenn a vízen, így segíti a gyermeket a láb és kar mozgásának összehangolásában. Ezt a SWIMTRAINER-t a 15kg és 30kg közötti súlyú gyermekeknek terveztük, kezdőknek és haladóknak ajánlott.

 

str-gelb-2010III. A sárga SWIMTRAINER ’Classic’ 4 – 8 éves korig optimális az önálló úszás fokozatos elsajátításához. Ezt a SWIMTRAINER-t 20kg és 36kg körüli súlyú gyermekeknek terveztük. Csak haladóknak ajánljuk.

 

 

Baba-mama Infó Klubkártyával 10% kedvezményt adunk a a SWIMTRAINER ’Classic’ úszóövekre! rendeléskor írja be a megjegyzés rovatba: “BMI”. Figyelem, más akcióval össze nem vonható!

A béka-reflex általában elvész a tipegők járni tanulásakor, azonban a SWIMTRAINER ’Classic’ segít, hogy gyermekek megtarthassák ezt a reflexet, kihasználva az erre jellemző körvonalas mozgást. E reflexhez kapcsolódik a “békacomb” kiáltás minden alkalommal, amikor a gyermek karjával előre nyúl, vagy lábával előre nyomja magát. FREDS_logo

A gyermekek gyorsan összefüggően értelmezik ezt a rendszert, és a “tolásra”, illetve “béka hívásával” a megfelelő mozgással reagálnak. Emellett a gyermekek figyelmét élénkítik Fred’s a béka és a gumi kacsa figurák, például úgy, hogy elérésükért ösztönösen célzott módon használják a láb automatikus béka-reflexét.

IMG_1741A piros SWIMTRAINER ’Classic’ az úszás tanulási és a technika elemeit erősíti, amelyek együtt jól megalapozzák a tökéletes úszás stílus elsajátítását. A narancs színű SWIMTRAINER ’Classic’ használatával lehetővé válik az úszás kar-, és láb-tempó összehangolásának javítása. A sárga színű SWIMTRAINER ’Classic’ segítségével szinte észrevétlenül sajátítja el a gyermek az önálló úszás technikáját.

Mondanunk sem kell, hogy a FREDS SWIM ACADEMY SWIMTRAINER ’Classic’ termékei minden biztonsági normáknak megfelelnek. A TÜV és a GS szabvány által ellenőrzött, és ftalátok (rákkeltő, káros anyagok) mentes.

Neoprén úszónadrágokat, úszó overállokat, divatos aqua cipőket fiúknak – lányoknak egyaránt kínálunk.

A színes strandtáskák kicsiknek és nagyoknak, a hozzá illő strandtörölköző és strandlabda, úgy, mint a pancsoló béka, Freddy, a plüss Freddy figura és a kifestő teszik teljessé a fürdőzés élményét.

Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségre!

Határtalan szórakozást kínálunk Önöknek és gyermekeiknek pancsolás közben!

Bővebb információ:
Nagy János
FREDS SWIM ACADEMY Hungary Kft
+36 / 20 96 66 124
http://hu.swimtrainer.de/hu
hungary@swimtrainer.com

Signatur